En sak i taget

Jag har lite svårt att koncentrera mig. Det är så mycket som man vill hinna med och sakerna nästan sliter tag i en när man försöker gå förbi. Plocka upp, plocka ner, hänga upp, ta ner, plocka i, plocka ur, möblera om. Det sistnämda tror jag är en motreaktion på allt det andra.
När man kommer ut är det lite samma sak. Gräv här, klipp mig, gallra, gräv där, ta bort mig, plantera, klipp mig igen, VATTNA!  Dagens mission var att gräva ett litet grönsaksland. Inte så svårt när man har pallkragar. Bara att gräva lite. Flytta lite jord från gamla komposten och sen, plantera. Lätt! Om det nu inte vore för den där stora maskrosen som skrattat åt mig i flera dagar. En jättemaskros som bestämt sig för att komma upp mellan plattorna intill huset. Jag ska bara lyfta några plattor, ta bort den och...

Det slutade med att jag tagit bort alla plattorna intill huset eftersom marken sjunkit in mot grunden. Därefter började jag fylla på med sand och grus och sen skulle jag bara lägga tillbaka plattorna. Tilläggas ska att jag har två barn och nej inget projekt är slutfört.


 

Maskrosen är i alla fall borta. Jag vann!En pallkrage på plats. Lite mer jord bara, sen ska det planteras morötter och ärtor. (jag vet, skorna är ett par förklädda träskor. lite mjukare, lite kvinnligare bara. Tillverkade i Pålsboda. Det säger allt som behöver sägas.)

Kommentarer
Postat av: Karin

haha, de där känner jag igen.. visst gör jag? :)

2012-05-03 @ 21:49:00
URL: http://byggingenjoren.wordpress.com
Postat av: Mamsen

Rom byggdes inte heller på en dag <3

2012-05-05 @ 11:47:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0