Ut med det gamla

Rensar lite bland alla våra onödiga prylar på övervåningen. Eller rättare sagt, mina prylar. Får man spara på så mycket skräp som jag gör? Hittade min gamla tävlingsdansoutfit som användes nån gång på nittiotalet. Ska man spara sånt till eftervärlden eller räcker det med kort från den tiden?

Har fått ihop 2 kartonger till som ska skänkas bort. (har dock inte öppnat garderoben där "pyssellådorna" står...) Nu laddar jag inför auktion- och loppissommar.

Fas 1

Sonen vill inte. Han protesterar högljudt. Nästan varje gång vi ska gå in härjar han mer än nödvändigt. Bär in honom- Han sparkar och skriker. Undrar vad grannarna tror?
Jag försöker aktivera, ut och gå, lekparken, traktorn, hem till mor/far föräldrar. Puh! Säg att det är en fas! Det måste vara en fas!! Fast vänta nu, kanske inte ska klaga. Trotsåldern kommer härnäst va?

Jaja, trött är jag i alla fall.

Ser fram emot långhelg och det fina vädret om utlovas med den!

Lillebror!

Jag trodde att jag skulle blogga lite mer med en iphone i min ägo men icke. Hur kul är det att sitta med den där lille tingesten i handen och försöka peka fram några bokstäver? Att felia, eeh telia dessutom får för sig att spärra mitt nummer bara sådär underlättar inte. Tack och lov kunde de rätta till det omedelbart. Inte illa!

Kan avslöja att dagens besök på ultraljudsavdelningen gav goda besked. Allt såg bra ut där inne. När vi frågade om hon såg var det vad för en som bodde där inne så sa hon - Ja, det kan man inte undvika. Behövde inte ens titta noga. En pojke.

Äntligen har jag varit hos frisör´n. Maria på Ego snyggade till mig. Synd bara att det regnade när jag skulle gå. Helst hade man velat strosa runt på stan så alla kunde beundra min fina frisyr. Istället trängdes jag bland stora kundvagnar på Willys. Snyggast på Willys? Check. Lägg märke till den ursnygga tapeten. Enda orginaltapeten som finns kvar i huset!

Sockerchock

Hade en städbesiktning inbokad i morse. Kunden som skulle besikta dök inte upp men vad gjorde det när solen sken och ett litet bageri låg vägg i vägg? Åkte glatt vidare till kontoret med en croissant full i glasserade jordgubbar i ena handen och en cola i den andra.  Gravid? Jag? Näää!


Fresh?

Den har satt sig i näsan. Förföljd av den annars så trevliga doften clean cotton. Kan bero på att jag har den i badrummet, i vardagsrummet och i bilen. Nu också fastetsad i näsan. Ta bort den någon, snälla?
Fick tag på ett sim tillslut...

blivänmeddinnyatelefon.nu

Jag som har tummen mitt i handen (eller snarare mitt tekniska självförtroende i botten) har själv satt i simkortet och kopplat ihop telefonen med datorn. F har som tur är förberett... Nu får vi hoppas att de rutor som poppat upp som jag sagt "ja" till var rätt rutor. Frågan är om itunes nu ratar familjens andra iphone och lägger in alla dens kontakter och sånt i min... Ja ni hör, jag är nybörjare på detta. Jag som ärvt telefoner de senaste 10 åren (förutom den jag tappade i toaletten) har nu en sprillans ny!

Wish me god luck. Jag behöver det.


Det hade gått fortare att beställa simkort...

Det hade gått fortare att beställa simkortet med snigelpost. I teliabutiken har man inte bråttom vill jag lova...


Succé!


Frostat glas i badrumsdörren släpper inte bara in ljus i köket...

Kortare gräs åt folket

Hepp. Så var ännu en helg till ända. Har roat mig med att titta på gräsmattan. Kunde nästan se den växa efter nattens regn. Borde ha gått ut och klippt den lite men satt glatt kvar iaktagandes. För visst är det mer sport att klippa en lång matta med handjagaren?


Lördagspyssel

Lite inspiration slog mig idag och blombrädans ickefärg är ett minne blott. Lampfoten har fått ny färg den också. Tänkte först att den skulle bo i P:s rum men han kommer nog att hata grönt om jag överdoserar... Om man nu kan överdosera! Nu fattas bara en gul Bumling lysandes ovanför köksbordet.  Det gröna renhornet vet jag inte riktigt vart jag ska placera. Kanske högt ovanför toaletten som halsbandshängare?  

 

Lite utomhusarbete han vi med i förmiddags. Under några stenplattor bodde 3 små grodor. P tittade på dem med stora ögon och de tittade förskräckt tillbaka. Humlan var intressantare. Spindlarna helt klart roligast.

och nää, jag blir inte alls arbetslös den sista maj. Dom behövde mig visst en stund till i sommar. Jag är inte sen att tacka ja.

Försöka kan man ju..

Bryggargatan 7 är till salu. Tvärs över gatan.  Emma ?!


Jag har insett att jag inte är en kvinna med ordning. Eller, jag visste det, jag har bara inte erkänt. Så för att slippa ha "det-ska-se-ut-som-direkt-taget-ur-ett-inredningsmagasin-ångest" så lägger jag ner fasaden. Här ser det ut som det gör. Kan inte tro att det blir jättemycket bättre när jag blir desperate housewife den sista maj.  

Grönt kaos
. Patrik kaos. Snart en till liten kaos. Måla fönster kaos. Kläder överallt kaos.


No brain?

Gravidhjärnan sväller och håller sakta på att ta över alla funktioner i kroppen. Igår var jag halvvägs till en tjejmiddag i stan när jag får tag på Lisa.
-Men Elsa, det är ju NÄSTA onsdag!

Kanske inte alls har med någon graviditet att göra. Jag kanske bara är lat och inte läser inbjudan ordentligt. Måste erkänna att det är skönt att ha något att skylla på. Gravidhjärna. Amningshjärna. Förvirradhjärna.

Arbetslöshjärna?

Det finns alltid något att skylla på. I morgon har jag nog cyberspace med mig i fickan. Det kanske underlättar.

Försöker smälta in bland emokidsen på stor...

Försöker smälta in bland emokidsen på stortorget. Misslyckas brutalt, som tur är. Snart kommer Madde. Då kan jag vara mig själv igen.


Inte helt otippat


Jag har ändrat min titel på hitta.se. Numera kan ni kalla mig Tant Grön.


Nån som blev förvånad? 

"Looki looki", Titta noga...

Jag har lyckats med det man trodde var omöjligt. En resa i tiden. Vecka 19 blev plötsligt vecka 15. *hepp!*.
Det var inte oväntat. Det förklarar en del. Oktoberbarn klarar sig ganska bra dom också har jag hört.

F hittade mitt försvunna linsskydd. I bashögtalaren. Undrar hur den kan ha hamnat där?


Konsertabstinens

Bara jag och skeppet. Ur högtalarna skränar "metall für die auto". Mansrösten är arg. Det kan man inte ta miste på. Självklart är det alldeles för hög volym och jag försöker överrösta sångaren. Missar första avfarten. Kommer i tid ändå.

Metalltisdag. Ultraljud. Morgonpuss.

Shake´n bake

Det luktar humle i hela huset. Bryggargatan. Ordet smakar bra. Bryggden smakar nog bättre. Fast jag får vänta med provsmakandet för medans ölen jäser bakar jag en bulle i ugnen. Ölen blir klar innan bullen konstigt nog.

September. Då är bullen klar!

RSS 2.0