Lördagslycka

Att umgås med glada barn. Att solen skiner och bilen rullar. Lite nybakade whoopies och en hembryggd Irishcoffestout på det.

Jäklar vad bra jag har det!


Present i brevlådan

Beställde lite saker från www.loveko.se och fick en burk luscious body butter köpet. Tack Jenny! Ätbara och ekologiska hudvårdsprodukter i badrumsskåpet är lätträknade men borde vara fler!

Det jag huvudsakligen beställde ligger i påsen bakom burken. Den ska provas och utvärderas innan jag avslöjar något.

Nu; HELG!


WC-uppdatering

Golvets yta är ca en kvadrat. Litet, trångt och bortglömt. Allt är omgjort och utbytt men den där sista piffen saknades, tills idag!


Madness for life

Mannen slipper inte undan i dubbel bemärkelse. Känns ganska givet att bokstäverna på våra ringar ska vara gröna.

Grubblar på om det är en fas i livet, detta gröna, eller om jag helt enkelt är galen? Fast grönt är skönt och denna galenskap klär mig. Eller hur?


Fotboll

Alltså. Inget väcker så mycket känslor som fotboll. Jag skulle somna tidigt idag, men nu sitter jag här med hög puls och Jon blund skrämdes långt bort med en dans när Torres gjorde mål på övertid. Phu.

Jag som varken hejjar på Barca eller Chelsea.


LOVE HATEBetongknytnävar. Märkligt nog inte gröna..

Dricka smootie

Världens bästa mellis hos oss är smootie av soyamjölk, ekologisk banan och jordgubbar eller hallon och blåbär.

På bilden skymtar mitt nya halsband. Jag önskade mig det av Emilia fyra år. Som betalning ska jag sy ett par tights till henne. Bra deal!


Sitter still

Båda barnen sover och jag målar inte en dörr. Istället tänkte jag svara på frågorna i fredrikssons tävling och vinna lite färg. Håll tummarna för mig!

Har ni inte besökt www.tapetvaljaren.se än så gör't nu.


Symaskinssöndag

Ett par byxor blev fyra när jag ändå hade maskinerna framme.

Ett par till Oliver som fyllde två, ett par till P och ett par till M. Ett par kvar.


Älskade färgI köksfönstret bor det en rosa elefant och gröna lampfötter. Jag fulkommligt älskar dessa färger och helst i kombination. Lycka!

Sånt vi har hemma.
Lek med kapsyler. Eller är det pengar? Man kan räkna dem, plocka bort alla med stjärnor eller hitta alla med M!
Dessutom måste man undvika att mindre barn stoppar dem i munnen...


HELLO WOOPIE PIE!
Låt mig få presentera mina senaste tillskott i köket!
Ser ut som macaroons men är sjukt mycket enklare att göra. Själva kakan är en blandning av muffins och sockerkaka i smaken och fyllningen bestämmer man helt efter smak. Mina är fyllda med chokladkräm efter recept som jag hittade hos www.bakemyday.se.  

Nu hade jag egentligen lovat bilder på köket men eftersom det var disk all over the place får det vänta ett tag till. Bjuder istället på min medstjälpare och första smakare. Betyget?   -Mmmm. Gott!
 


Köket är färdigt!

Så här ganska exakt ett år efter att vi flyttat in i huset kan jag stoltsera med ett färdigt kök(!). Idag bytte jag front och handtag på diskmaskinen. Luckan har stått bakom våran sovrumsdörr lika länge som vi bott här.
Jäklar vad skönt det känns!

Bilder kommer när jag home-stajlat och köket är fullt av nybakade whoopies.


En helt vanlig dag

Druckit kaffe och skvallrat. Möblerat om i köksskåpen. Kollat på bommar och tåg. Fikat på bra&begagnat. Lagat middag. Sprungit tre kilometer och nästan dött av konditionsbrist.


En vanlig dag. Typ.


Fraupels vs Dame EdnaSom jag skrev tidigare har jag skaffat nya glasögon. Två par. Par ett är vanliga sjuttiotalsinspirerade med tunna silverfärgade skalmar. Par två är shock-orange och fick min man att nämna Dame Edna.

Det tolkar jag som en komplimang!Tänder på GBarnvagnsmobil med multifunktion. M gillar!

Inne i värmen

På hallväggen sitter min välkomnande korstygnsbroderade tavla. Bilen kommer dock aldrig innanför dörren trots att den äldre sonen försökt övertala mig att ta med den in.

Bilguden och jag hade en deal. Guden höll sin del. Det blev halvdyrt, bilmått mätt(skitdyrt om jag får säga mitt, och det får jag för det är min blogg). Nu måste väl jag tvätta bilen lite oftare så inte jag bryter min del och gör bilguden arg. För vem vill byta kamrem om man inte måste?

 

 

 

image description


Kära bilgud!

Varför gör du så här mot mig? Vad vill du säga mig med dessa blinkande lampor i panelen? Känner du dig bortglömd där ute på uppfarten när vi sitter här inne i värmen? Jag lovar att ta bättre hand om dig om du lovar att det inte blir så dyrt. Deal?


Nuts!

Tvättnötandet snurrar vidare. Tycker att det fungerar bra hittills. Tror dock att sommarens stundande gräs och vad-tusan-är-det-här fläckar kräver lite hårdare tag än indiska tvättnötter.

Ny fattas bara vårsolen så man kan hänga ut tvätten. Utomhustorkad tvättdoft slår allt!


På årets sista dag

Idag fick vi veta att Cissi och Magnus numera är herr och fru. Hurra gör det! Då kom jag på att jag inte förmedlat någon bild från våran bröllopsdag.(har ju som bekant varit väldigt osams med uppkoppling och blogg-app)

www.andreaslundgren.se/brenkle

Mer kärlek åt folket!


På utflykt

Bergsklättrande i skåneland i jakten på nimis. Undrar vem som är konstigast. Lars wilks som gjort skulpturerna eller vi som frivilligt tar oss ut i obygden för att se hans skapelser?

Helt klart vi.


Sen senast vi hördes..

..har jag A) nästan målat färdigt träpanelen på övervåningen iklädd mina platå (slapp hämta stege och kände mig väldigt snygg), B) gift mig och är Frau på riktigt, C) fått nya fönster vilket gjort mitt slit i somras onödigt, D) funderat på det här med trots i tvåårsåldern och hur man överlever det och E) skaffat nya glasögon.

Äntligen stannar lite energi kvar i kroppen. Allt äts inte upp av mini eller tas av trotsande P. Hurra för sommartid och vänner som tvingar en att slänga "bra att ha" saker.


RSS 2.0