Jag ska bara...Blir lite nostalgiskt och full av inspiration när jag tittar på gamla kort. Just den här bilden är tagen på en liten sömnig gata I Colonia, Uruguay. Minns att jag fastnade några extra nätter på detta ställe för det var storm och båtarna gick inte till Buenos Aires. Man köpte rödvin i medhavda petflaskor och åt massor med ost och oliver instängda på hostellet.

Känns ganska långt borta från var jag befinner mig nu. Höggravid och arbetslös, sonen på dagis och älskade sambon på jobbet. Renoveringsprojekt som staplar sig på hög allt eftersom de ploppar upp i huvudet.
Det har sagts åt mig att jag ska vila men jag är fröken tvärtemot och har inga sånna planer (okej liiite kanske). Dagens mission blir en tur till IKEA för shoppande av förvaringsbackar. Här ska organiseras!

Andra "måsten":
1. Sätta dit kökshandtagen.
2. Olja in fogarna i badrummet, eller nått. De SKA vara svarta inte gråisch.
3. Måla måla måla. Tak. Lister. Dörrar. Livsviktigt.
4. Göra "virkade-dukar-lampan" som jag tänkt göra i 2-3år. Dags att få tummen ur?

Ja jaa. Jag ska ordna skötbord och BBväskan också. Liten kan ju komma snart, eller om en månad. Patrik ville ut i vecka 37+4. Jag är nu i vecka 36+3. Fast eftersom jag tjatar så och far runt som en jojo kommer han väl i vecka 42...

Dagens fråga: Hittade min älskade julstjärna i garderoben. När får man sätta upp den??!!


Kommentarer
Postat av: Emma

Du är så söt att jag får magknip!

Bjud in ett gäng arbetsvilliga vänner (locka med cupcakes!) som kan fixa oljning, målning och skruvning medan du sitter i soffan och pekar på vart färgen skall förbättras. Julstjärnan får vänta iaf månaden ut, eller tills de nya fönstrena är på plats!

2011-09-27 @ 21:54:04
URL: http://frknilssonsbravader.blogg.se/
Postat av: Cissi

Oktober är ok, då satte jag upp våran i garaget förra året... :)Jag tänkte också göra en virkade duklampa, men gör en fin först du så tar jag bara efter. Simple!Blev det dyrt idag?

2011-09-27 @ 22:00:59
Postat av: Cissi

Oktober är ok, då satte jag upp våran i garaget förra året... :)Jag tänkte också göra en virkade duklampa, men gör en fin först du så tar jag bara efter. Simple!Blev det dyrt idag?

2011-09-27 @ 22:01:29
URL: http://cicilina.blogg.se/
Postat av: Cissi

Sorry jag kommenterar ihjäl dig här...

2011-09-27 @ 22:01:59
URL: http://cicilina.blogg.se/
Postat av: Ullis

Jag håller med Emma där! Sätt dej ner och peka lite så kommer jag och hjälper!! Men då ska det vara KÖPTA cupcakes för du får fasen inte ställa dej och baka en massa... då försvinner ju själva vitsen med det hela... Och stjärnan undrar jag oxå över! Men snart va???

2011-09-28 @ 21:30:11
Postat av: Mia

Elsa, du vet vad jag tycker angående stjärnan. Upp med den när du vill! Jag tycker personligen att det är mörkt på kvällarna nu så en stjärna är snart på sin plats. Fast löven är ju kvar på träden. Kanske när de ramlat ner och det inte finns fina färger kvar där ute? Så spännande tid som väntar för dig nu! Hoppas du hinner njuta! Kram

2011-10-01 @ 12:21:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0