Att riva en vägg. Eller varför inte ett kök?


Kärnhem byggde huset 1961 och när vi tog över 2010 var nästan allt i orginal. Oljepannan var visserligen utbytt men dagens elpanna får nog inte stå kvar länge till.

förebild köket


Visst hade det sin charm. Men tanten hade slängt ut orginalluckorna och därmed förstört allt! Bara att riva ut och börja om från början. Kändes kanske lite dumt att riva ut ett bastant träkök och ersätta med spånskivor från IKEA men shit vad kul det var att slå sönder saker med kofot!
I bakgrunden det fina badrummet med röd medaljongmatta på väggarna. Fin, men inte helt ok enligt våtrumsreglerna idag. Som tur var hittade vi ingen fukt när den revs ut. Även den inbyggda trappen skymtar i bilden. Med liten såg, några kofötter och många vänners svett är nu den väggen ett minne blott.


 

Visst är det kul att renovera, men jag förstår en del som tillslut får exponera sig i tv med sina misslyckade projekt. Hade vi inte haft familj och vänner som hjälpt till skulle vi nog stå där med videokameran i handen för tillverkande av ansökningsvideo.

Kommentarer
Postat av: Mia

Kul att se lite från ditt hus Elsa! Men jag vill se mer resultat å hur du inrett allt. Spännande ju! Behöver lite inspiration till mitt kvarterslokal-aktiga krypin!

Hoppas allt är bra med dig, Fredrik, Patrik och lillebror!

Stor kram!2011-09-24 @ 21:05:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0